El portal vol convertir-se en la veu de les entitats

#somvendrell inclourà informació sobre les iniciatives promogudes des del teixit associatiu que potenciïn el sentiment de pertinença al municipi

El porta vol convertir-se en la veu de les entitatsDes de la regidoria de Convivència i Civisme de l’Ajuntament del Vendrell es considera que el teixit associatiu és una de les principals eines de les que disposa el municipi per a fomentar la seva cohesió social i per a promoure els valors que s’associen amb el civisme i la convivència. És per aquest motiu que el nou portal es posa a disposició de les entitats del Vendrell amb la intenció que l’utilitzin com una eina per a mostrar a la ciutadania el treball que realitzen diàriament i que ajuda a enfortir els lligams entre els ciutadans i l’estima pel municipi i el seu entorn.

Les diverses associacions i col·lectius locals podran participar aportant informació sobre aquelles accions que duen a terme a nivell social i ciutadà i que van més enllà de la seva pròpia activitat com trobades dels associats, iniciatives solidàries o intercanvis amb altres entitats, entre d’altres. Poden fer-la arribar enviant un correu electrònic a l’adreça info@somvendrell.cat.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>