Una finestra oberta al debat i la reflexió sobre el municipi

La intenció és obrir l’apartat d’opinió a persones rellevants del Vendrell sigui a nivell personal o per l’activitat que hi desenvolupen

Un espai de debat i reflexióEl nou portal #somvendrell vol convertir-se en un espai de trobada i reflexió al voltant de la convivència i el civisme al municipi. Des de la regidoria de Convivència i Civisme de l’Ajuntament del Vendrell s’ha convidat a participar-hi a personatges rellevants de la vida diària vendrellenca sigui a nivell individual o per l’activitat que realitzen al municipi. L’objectiu és que aquests articulistes facin les seves reflexions al voltant de la convivència i el civisme al municipi i utilitzin el portal com a plataforma per fer arribar la seva veu a tothom. Els participants podran publicar en el web els seus escrits de forma puntual o bé de manera periòdica. La intenció és que utilitzin aquest espai d’opinió per a defensar les seves idees respectant sempre els diferents punts de vista de tothom.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>