Un diari digital amb notícies d’actualitat i articles d’opinió

El nou portal comptarà amb apartats fixes relacionats amb el Pla de Convivència i el seu desenvolupament

Un diari digital amb notícies d'actualitat i articles d'opinió#somvendrell es presenta a la ciutadania com a un diari digital amb la voluntat d’anar actualitzant els continguts de forma periòdica i donar rellevància a totes aquelles informacions relacionades amb el civisme i la convivència que vagin sorgint al municipi. El portal inclou un apartat de dades on s’inclouran totes aquelles notícies que, pel seu contingut, ens aportin alguna xifra significativa que ens ajudi a valorar quina és la situació real del Vendrell. També hi ha lloc per a l’opinió on es convida a participar a personatges amb certa rellevància al municipi sigui a nivell individual o per l’activitat que desenvolupen.

Com a apartats fixes es posa a disposició del ciutadà tota la informació relacionada amb el Pla de Convivència, el Consell i l’Obstervatori. També s’ha creat un apartat per a incloure tots aquells programes específics que es desenvolupen des de la regidoria, com ara Fem equip,  Enganxa´t al Vendrell i altres campanyes sobre el civisme. Finalment s’hi pot trobar tota aquella documentació pràctica com el propi Pla de Convivència o les ordenances municipals.

Amb la intenció de ser un web amè i atractiu ha estat pensat des d’un punt de vista audiovisual incloent una videoteca amb enllaços a material relacionat amb el portal. També es busca la participació de la ciutadania a través de les xarxes socials com Facebook, Twitter i Instagram. En el mateix sentit, es posa a disposició dels usuaris un servei de newsletter al que es poden subscriure per a rebre periòdicament les novetats de la web. El portal està adaptat per ser consultat fàcilment utilitzant suports com tauletes i telèfons mòbils.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page
Tags:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>