Totes les dades de la primera onada de l’observatori, a l’abast

Ja es poden consultar a través d’aquest web els dos documents que es van realitzar per a conèixer el perfil del vendrellencs i vendrellenques

osL’apartat d’aquest web dedicat a l’allotjament de documentació ha estat actualitzat amb dues noves incorporacions. En concret ja es poden descarregar per a la seva consulta els treballs previs realitzats per a la configuració de la primera onada de dades oferta per l’Observatori per la Convivència i el Civisme. Per una banda trobarem el sistema d’indicadors municipals. Aquest treball està destinat a recopilar les que podem considerar dades objectives de la nostre població i la seva relació amb d’altres àmbits territorials. El sistema es completa amb l’enquesta que es va realitzar per a conèixer amb profunditat quines són les opinions i percepcions de la ciutadania. Aquest treball d’enquesta es pot trobar com a Baròmetre inclusiu del Vendrell.

 Apartat de documents

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>