Teatre Espai promou un curs de teatre per a adults

Les inscripcions ja es troben obertes i el curs arrencarà el proper mes de setembre

teatreDins de les diferents activitats que promou l’entitat Teatre Espai, aquests dies obre les inscripcions per a prendre part del curs de teatre per a adults que tindrà lloc a partir de l’11 de setembre. Les persones interessades a participar-hi poden inscriure’s al Casal Cívic —c/ General Prim, 14— fins al proper 16 de juliol al preu de 18 euros al mes. L’horari del curs serà de 18.30 a 20 h. Els dijous . Per a més informació es pot contactar amb l’entitat a través del correu teatreespai@gmail.com.

Amb aquesta activitat o el taller de teatre per joves que organitza conjuntament amb La Ballaruga, Teatre Espai s’implica també en el desenvolupament per part dels vendrellencs i vendrellenques de nous interessos i en la iniciació en noves formes de lleure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>