Primera baixada del nombre d’habitants al municipi en 33 anys

Tot i el descens s'ha incrementat el nombre de veïns i veïnes de nacionalitat espanyola

42Segons informa l’Oficina d’Empadronament del Vendrell el nostre municipi ha registrat la primera baixada en el nombre d’habitants en 33 anys. Concretament aquest passat 2014 les persones empadronades a la ciutat eren 36.986 enfront a les 37.068 que es registraven l’any anterior. Això significa un descens total de 172 persones.

Pel que fa a la procedència dels veïns i veïnes del Vendrell contrasta el creixement de les persones de nacionalitat espanyola arribades a la població. Aquestes han passat de ser 31.104 habitants al 2013 a assolir els 31.562 habitants durant l’any passat. L’increment ha estat doncs de 458 persones.

La darrera vegada que es va constatar un descens a la població vendrellenca va ser l’any 1981. En aquell moment, en tot cas, el padró estava conformat per unes 12.000 persones.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>