Neix #somvendrell, el nou portal sobre ciutadania i convivència

El nou web vol ser un referent a nivell local d’aspectes relacionats amb la convivència i el civisme al Vendrell

Presentació nova webAquesta setmana ha entrat en funcionament #somvendrell, el nou portal d’informació i opinió sobre ciutadania i convivència que podeu trobar a l’adreça somvendrell.cat. Es tracta d’un nou web que neix amb la voluntat de fer del Vendrell un municipi referent en matèria de convivència i cohesió social.

Més enllà d’informar dels programes que es desenvolupen des de la regidoria de Convivència i Civisme, l’objectiu és potenciar entre la ciutadania valors de respecte, solidaritat i integració així com el sentiment de pertinença al municipi. Des del consistori es treballa de forma constant per a aconseguir-ho i ara es vol posar a disposició de la ciutadania aquesta nova eina que pretén implicar als vendrellencs en els seus continguts i al mateix temps sensibilitzar-los de la seva corresponsabilitat a l’hora de fer un Vendrell millor.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page
Tags:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>