El consistori aposta per la creació de llocs de treball adaptats a la realitat vendrellenca

En els darrers anys ha disminuït l’activitat empresarial al municipi que actualment compta amb una taxa d’atur del 35 %

Els primers resultats de l’Observatori per la Convivència han permès conèixer aspectes relacionats amb la situació econòmica i social del municipi. Moltes de les persones que en els darrers anys s’han establert al Vendrell ho han fet per motius laborals però des del 2008 s’ha vist reduït el teixit empresarial del municipi. Això, unit a l’actual context de crisi econòmica, ha provocat un augment de la taxa d’atur que actualment és del 35 %, una xifra superior al 27,6 % provincial.

A aquesta dada cal afegir que un 25 % de la població només té estudis secundaris, cinc punts per sobre de la mitjana provincial. És per aquest motiu que el regidor de Convivència i Civisme de l’Ajuntament del Vendrell, Jaume Domingo, ha remarcat que, en el context actual, “si s’ha de prioritzar alguna cosa potser no és un Silicon Valley sinó un Logis Penedès”, fent referència a que el futur centre per a activitats logístiques hauria de potenciar la creació de llocs de treball adequats a les necessitats de la comarca.

Un cop analitzades les dades obtingudes gràcies a l’Observatori, el consistori té previst elaborar unes conclusions que marquin les futures línies d’actuació.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>