L’Associació d’Extremadura commemora el seu 30è aniversari

L'entitat va organitzar una trobada a la plaça Nova amb actuacions de grups folklòrics extremenys i andalusos

El cap de setmana del 25 i 26 d’octubre l’Associació d’Extremadura del Vendrell va organitzar el tradicional Vino de Honor, un acte emmarcat en la celebració del seu 30è aniversari. La trobada, que va comptar amb actuacions de grups folklòrics extremenys i andalusos, reuneix anualment els socis de l’entitat i és una mostra de la bona salut del teixit associatiu vendrellenc.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page
Tags:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>