La influència de la població estacional i el nombre d’habitants per llar al Vendrell (Dades demogràfiques III)

Últim monogràfic dedicat a les dades demogràfiques de la primera onada de resultats de l’Observatori per la Convivència i el Civisme

noti3A les persones que resideixen permanentment a la nostra població han de sumar-se aquelles que viuen de manera estacional ja sigui per treball, estudis o vacances. L’estimació és que aquesta població incrementaria en un 20% aproximadament el nombre de vendrellencs i vendrellenques. És a dir. Si la població empadronada se situa en torn a les 36.700 persones, la població estacional elevaria aquesta xifra fins a les 44.000 persones. Aquesta presència de població estacional és superior al Vendrell que a la major part de municipis de més de 20.000 habitants de Tarragona.

Pel que fa al nombre d’habitants per llar ens trobem amb que la  mitjana de persones per llar és de 2.53, una dada molt similar a la mitjana de Tarragona on es registren 2.56 persones per llar. D’aquestes un 10% són monoparentals. Finalment és destacable que al nostre municipi hi ha menys persones majors de 65 anys que viuen soles que al total de la província. Concretament al Vendrell aquest segment de la població és del 16% mentre que a Tarragona se situa al 21%.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>