La ciutadania del Vendrell i les seves famílies: una relació pròxima i satisfactòria

L’Observatori per la Convivència ha recollit en la seva primera onada de dades una sèrie de valoracions sobre les relacions familiars

familiaQuè caracteritza els vendrellencs i vendrellenques en les seves relacions personals? Entre les dades obtingudes per l’Observatori per la Convivència una dels principals aspectes que s’estudien és la proximitat amb la família. En aquest sentit un 62,8% dels veïns i veïnes del Vendrell tenen la seva família més propera a la ciutat mentre que del 36,4% restant, prop de la meitat té els seus familiars a municipis catalans que no pertanyen a la província de Tarragona i un altre 30,8% en un municipi tarragoní.  I, qui són les persones que tenen els seus familiars propers fora de Tarragona? Aquest grup respon al següent perfil: persones de nacionalitat no Espanyola que fa com a mínim 10 anys que resideixen al Vendrell.

Més enllà de la proximitat dels familiars l’observatori també ha preguntat per la qualitat de les relacions que mantenim. El 89% de les persones que han participat de l’estudi consideren que són molt bones, el 9,2% les considera més aviat bones i només el 0,75% o bé no té família propera o no manté cap relació amb ella.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>