Es posa en marxa el web fem-ho.net

El web recull la informació de servei per al ciutadà en matèria de manteniment de la via pública i recollida de residus

Presentació-fem-hoJa es pot consultar el web municipal fem-ho.net, el portal d’informació sobre neteja viària i gestió de residus. La pàgina presentada públicament aquesta mateixa setmana, té entre els seus principals objectius implicar la ciutadania vendrellenca en el manteniment dels nostres espais públics i en la reducció dels residus que es generen al municipi. Per tal d’aconseguir-ho el portal ofereix informació pràctica que va des del funcionament de serveis com la deixalleria mòbil a l’enumeració dels diferents contenidors amb els que compta la població. Els continguts fixes dels que disposa el web es veuen completats per una secció de notícies que s’anirà actualitzant de forma periòdica i que vol aglutinar en un mateix espai totes les novetats.

Durant la presentació del web, el regidor de Gestió de Residus i Neteja Viària de l’Ajuntament del Vendrell, Jaume Domingo, va destacar que “ el contracte de neteja viària i recollida de residus, és un dels més importants de l’Ajuntament, en quant al cost d’aquest, i és per això que hem volgut posar a disposició de tots els vendrellencs i vendrellenques es tota la informació relativa a la prestació d’aquest servei”.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>