Entitats socials i esportives uneixen esforços en una jornada solidària

La iniciativa, organitzada amb la participació del Consell Esportiu del Baix Penedès, va aconseguir recollir material esportiu, joguines i aliments que es destinaran a famílies en risc d’exclusió social i gairebé 500 € per La Marató de TV3

solidaritatPer quart any consecutiu el Complex Esportiu Club Tennis Vendrell acollia la Jornada Solidària “Esport i Cultura” promoguda pel Consell Esportiu del Baix Penedès, el Club Tenis Coma-ruga Atlètic i el Grup Muntanyenc de la Lira Vendrellenca. La proposta destaca per unir en una mateixa activitat associacions i entitats culturals i esportives del Vendrell amb l’objectiu comú de recaptar material de primera necessitat i diners per a famílies que es troben en risc d’exclusió social. Enguany s’ha aconseguit la recollida de 40 elements de material esportiu, una trentena de joguines, 198 kg d’aliments i gairebé 500 € que seran donats, respectivament, a Esport Solidari Internacional, la Creu Roja, Càritas i La Marató de TV3.

 

Així entre les diferents activitats programades es comptava amb la presència de diverses entitats dedicades a la cultura popular que van participar en un torneig de futbol sala (amb 6 equips representants del Caramot, Els Diables, El Cabrot i Els Nens del Vendrell) i un altre de pàdel (amb 6 parelles representants del Caramot, Els Diables i l’Àliga). La jornada es va completar amb d’altres propostes com el clínic de tennis impartit pel prestigiós entrenador Gabriel Urpí, la caminada popular, el torneig social de pàdel (amb 6 parelles representants de l’Institut Andreu Nin, Institut Baix Penedès, l’AE Salva i particulars) i trobades comarcals de tennis, pàdel, multiesport, psicomotricitat i handbol. Les activitats esportives es van completar amb la mostra de les bèsties de foc (El Cabrot, les puces del Caramot, el Borinot i el Tallot), l’esmorzar solidari i l’actuació de la batucada del Cabrot, l’actuació dels Gegants i el pilar aixecat pels Nens del Vendrell.

 

Per a participar d’aquest programa d’activitats es requeria a tots els visitants una donació ja fos en forma de diners o de material esportiu, joguines o aliments. La jornada es va tancar amb un sorteig de regals per al qual també es podien adquirir butlletes, la recaptació de les quals anava integra a La Marató de TV3. Els premis van ser 3 lots de material i/o elements cedits pels Pastorets del Vendrell, el Patronat Municipal de Cultura, el Teatre Àngel Guimerà, l’Auditori Pau Casals, Base Esports Picnic, el Kàrting Vendrell, el Diver Parc Lúdic, la Penya del Nàstic Febre Grana del Baix Penedès, la Penya Blanc-i-blava del Baix Penedès i Running Filipides.

 

El president del Consell Esportiu del Baix Penedès, Jaume Domingo, va destacar l’èxit de la jornada assegurant que “l’objectiu fonamental és que any rere any, som capaços d’unir per un motiu solidari dos grans eixos socials del Vendrell: les entitats esportives i les entitats culturals. Aquests col·lectius, gràcies a la participació de gent molt i molt implicada amb la vila i amb la societat, són entitats que es mouen per molts motius, però un dels que els hi fa bategar el cor és la solidaritat”.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>