Els vendrellencs i les vendrellenques, satisfets de com es relacionen amb el seu entorn

Més d’un 90% de la població afirma tenir bones relacions amb els seus veïns, amb els seus amics i amb les seves famílies

entornL’Observatori per la Convivència ha estudiat en la redacció de la seva primera onada de dades la satisfacció dels vendrellencs i les vendrellenques amb les relacions que mantenim amb les persones que ens envolten. L’enquesta realitzada desvetlla un alt molt grau de satisfacció amb el tracte que mantenim amb les persones que ens envolten. D’aquesta manera un 95% dels enquestats afirmen mantenir relacions molt bones o bones amb els seus amics, una xifra molt propera a la que marca les relacions veïnals. En concret el 93,4% de les persones entrevistades aformen que les seves relacions veïnals són bones o molt bones. Finalment el 94,6% afirma tenir una relacions familiars a la seva llar bones o molt bones.

Una dada més relativa a les nostres relacions amb les persones que trobem més properes és la participació al teixit associatiu. Un 21,7% dels vendrellencs i vendrellenques pertanyen a alguna entitats o associació. D’aquestes, una de cada quatre es troba a dues o més. Destaca pel que fa a la participació a les entitats que són les persones amb major nivells d’estudis les que participen més activament en el teixit associatiu.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>