Els Nens del Vendrell tanquen la seva millor temporada

Us presentem un resum en imatges dels millors castells que ha fet la colla durant el 2014

Els Nens del Vendrell han finalitzat la seva millor temporada. La colla va néixer al 1926 i des dels anys cinquanta es disputa l’hegemonia castellera amb els veïns del municipi de Valls. Un dels membres de l’entitat, l’Edgar Toldrà, ha fet un resum en imatges dels millors castells que durant aquest 2014 ha carregat i descarregat la colla vendrellenca.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page
Tags:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>