Els ciutadans poden participar en el nou web a través de les xarxes socials

#somvendrell vol ser un portal dinàmic vinculat a Twitter, Facebook i Instagram

Un portal dinàmicEl portal #somvendrell dóna molta rellevància a les xarxes socials, que no es consideren un afegit sinó una part important de la nova web. A la possibilitat de compartir continguts a través de Facebook  i Twitter , tant els apartats fixes com les notícies d’actualitat i els articles d’opinió, s’afegeix la creació dels nous perfils facebook.com/somvendrell i @somvendrell als que us convidem a seguir. En ells podreu trobar informació sobre el nou portal però també altres continguts relacionats amb la convivència i el civisme.

Amb la voluntat de fer partíceps als vendrellencs d’aquest projecte se’ls convida a mostrar-nos què és per a ells el Vendrell i com veuen el seu municipi. La ciutadania pot respondre a aquestes preguntes fent fotografies i pujant-les a través d’Instagram amb el hashtag #somvendrell. La intenció és que siguin imatges relacionades amb el municipi però també amb la seva gent i amb el dia a dia de la societat vendrellenca. Entre totes les fotografies que arribin es seleccionaran les més representatives que es publicaran en el web.

#somvendrell també ofereix als usuaris la possibilitat de fer comentaris sobre els seus continguts amb la intenció de ser un portal dinàmic i obert a les opinions de la ciutadania.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page
Tags:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>