Primera Jornada per l’Ocupació del Baix Penedès

Entitats ciutadanes i administracions comparteixen projectes amb l'objectiu de reduir la taxa d’atur

El passat 14 de novembre el Centre Cívic l’Estació del Vendrell va acollir la primera Jornada per l’Ocupació del Baix Penedès. Hi van participar, entre d’altres, entitats civils i representants de sindicats, administracions locals, el Consell Comarcal, el Parlament de Catalunya i la Taula de diàleg per l’Ocupació.

La jornada va servir als participants per compartir alguns dels projectes que es desenvolupen arreu de Catalunya amb la intenció de reduir les xifres de l’atur. Es va parlar de temes com la importància del treball en xarxa, d’oferir incentius econòmics als autònoms i de fomentar la formació per a persones de més de 45 anys.

El col·lectiu d’aturats del Baix Penedès i la Taula de diàleg per l’Ocupació han valorar la jornada en positiu. Actualment es treballa en les conclusions que han de marcar el full de ruta a seguir per lluitar contra l’atur a la comarca.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>