El tren commemoratiu dels 150 anys de la línia Tarragona-Martorell visita El Vendrell

Entre les entitats organitzadores de l’aniversari de la línia es troben els Amics de la Història de la nostra ciutat

Un deferrocarrills esdeveniments que va suposar un salt social, econòmic i tecnològic més important per al nostre municipi al segle XIX va ser la posada en marxa de la línia de ferrocarril Tarragona-Martorell. Enguany es commemoren els 150 anys d’aquest fet i ho fa amb tota una sèrie d’activitats que, aquest passat diumenge 19 de d’abril, portava el tren commemoratiu d’aquest esdeveniment a la nostra ciutat. El tren tenia la seva sortida al matí de l’estació de Tarragona per a arribar al vespre a Martorell i, en acabar l’acte, realitzava un recorregut invers parant a totes les estacions per a retornar als participants a les seves estacions d’origen. Aquests van tenir en tot cas la possibilitat de visitar el nostre municipi durant la parada que tenia lloc en el viatge d’anada i el dinar de germanor que se celebrava al pavelló municipal Àngel Guimerà.

 

En l’organització dels diferents actes commemoratius prenen part els Amics de la Història del Vendrell i l’ajuntament.

 

Per a més informació podeu consultar el web creat per a promoure el programa d’activitats aquí.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>