El Museu Deu apropa el patrimoni vendrellenc als escolars

Entre les activitats pedagògiques que promou trobem “L’escultura al carrer”, un recorregut per les escultures públiques del municipi, o “El Vendrell més que un museu”

imatgePrendre consciència del patrimoni que tenim al nostre abast i que trobem en la nostra vida quotidiana és quelcom que es pot fer des de ben petit. En aquest sentit destaca la iniciativa que desenvolupa el Museu Deu amb el seu programa pedagògic. En ell, a més de les propostes orientades a donar a conèixer el fons amb el que compta el museu, també trobem d’altres que se centren en el patrimoni públic. Així, per exemple, l’activitat “L’escultura al carrer” proposa un recorregut per aquestes obres que podem trobar a la nostra via pública. Els infants participants treballen d’aquesta manera el coneixement de la seva ubicació, els materials o la seva autoria. De la mateixa manera també trobem “El Vendrell més que un museu”, una proposta de recorregut pels carrers amb una explicació sobre els indrets més singulars com són l’Església de Sant Salvador, el Portal del Pardo o les muralles.

Web del Museu Deu

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>