El municipi mostra el seu rebuig contra l’atac al setmanari Charlie Hebdo

L’acte va comptar amb la presència de representants locals de la comunitat islàmica

Aquest passat 8 de gener la plaça Vella del Vendrell era l’escenari de l’acte de rebuig organitzat contra l’atac que patia el setmanari Charlie Hebdo a París. A més de representants municipals, la concentració programada al migdia comptava també amb representants de la comunitat islàmica. Aquests van  voler posar de manifest la seva condemna pels assassinats registrats i van voler distanciar-se del terrorisme o de qualsevol forma d’expressió violenta. A continuació podeu consultar la informació a la notícia de RTV El Vendrell.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>