El concurs literari de Sant Jordi assoleix un nou rècord de participació

En la darrera edició de l’esdeveniment literari prenien part més de 1.100 joves

concursLa quaranta-tresena edició del Concurs Literari Sant Jordi celebrada enguany ha deixat entre el més destacat un nou rècord de participació. En concret han estat 1.156 els joves estudiants de tercer de primària fins a segon de batxillerat els que han pres part del concurs. Aquest fet suposa un increment respecte als 931 que participaven l’any passat i els 1.082 de fa dos anys. A més dels guardons, tres per curs, que s’atorgaven, tots els participants rebran com a reconeixement un llibre en el que es recullen les obres premiades de la passada edició amb il·lustracions dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>