El Col·lectiu d’Aturats del Baix Penedès posa en marxa el projecte Serveis Domiciliaris Baix Penedès

La iniciativa, que ha començat aquest mateix mes de gener, vol promoure l’ocupació entre les pròpies persones que formen part del col·lectiu

aturatsEl Col·lectiu d’Aturats del Baix Penedès, amb seu a la nostra població, ha posat en marxa un projecte d’atenció domiciliària global. A través d’ell es posa a disposició de la població una borsa de treball pròpia amb treballadors qualificats i amb llarga experiència en el sector. Entre els serveis que poden aconseguir a través de la seva proposta trobem atenció domiciliaria a persones dependents, acompanyaments —en estàncies hospitalàries, visites mediques, tràmits i gestions—, suport per a la mobilitat dins la llar, o serveis domèstics com la preparació d’àpats o la neteja de la llar.

 

La proposta neix de la constatació per part del col·lectiu de l’alta quantitat de persones majors de 65 anys amb les que compta la comarca. Segons dades de 2013 al Baix Penedès hi havia un total de 16.523 persones de ambdós sexes tenien més de 65 anys. Aproximadament, el 28% de les persones més grans de 65 anys necessiten d’algun ajut per a la realització de les activitats de la vida diària.

 

Més Informació: Camí Real 13-17 pis 1 Hotel d’Entitats ( despatx 25 ) – El Vendrell-

http://serveisdomiciliarisbaixpenedes.com

Info@serveisdomiciliarisbaixpenedes.com

Tel. 635 86 44 31

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>