El ball de bastons celebra el seu 35è aniversari

Una cinquantena de bastoners van recórrer una distància d’un quilòmetre ballant “La Boja”

Sota el nom “el ball de bastons del Vendrell embogeix” el passat dia 15 de novembre els bastoners van celebrar els 35 anys de la recuperació d’aquesta tradició al municipi. Una cinquantena de bastoners van recórrer un quilòmetre pel centre del Vendrell ballant “La Boja”, una dansa molt popular al Penedès i al Garraf on els participants es desplacen mentre ballen. Un cop finalitzat el ball, dansaires i exdansaires de l’entitat, juntament amb els grallers del Baix Penedès, es van aplegar per a celebrar un sopar de germanor. Aquest era el darrer acte que se celebrava aquest 2014 per commemorar el 35è aniversari del ball de bastons. El passat mes d’octubre es va organitzar una trobada al Vendrell en la que hi van participar els bastoners de LLorenç, Torredembarra, Altafulla i el Ball de Bastons el toc d’Olerdola.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>