Com viu la gent jove del Vendrell? (Dades demogràfiques II)

Segona part de l’apartat demogràfic de la primera onada de resultats de l’Observatori per la Convivència i el Civisme centrada en les dades que afecten al col·lectiu jove

noti2Al Vendrell som, en comparació a la resta del Baix Penedès i de Tarragona, una població més jove. En tot cas al llarg dels darrers 10 anys s’ha constatat un lleu procés d’envelliment. Entre els joves de 16 a 29 anys un 40% dels vendrellencs i vendrellenques s’han emancipat. Aquesta xifra es duplica, arribant al 86%, quan parlem de persones entre 30 i 34 anys. Aquest fet suposa que al nostre municipi són més els joves emancipats que els percentatges que s’han independitzat de les seves famílies a Tarragona i al conjunt de Catalunya. En tot cas, en aquests moments encara 6 de cada 10 persones joves amb menys de 30 anys encara no disposa d’habitatge propi.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Un comentari a l'article Com viu la gent jove del Vendrell? (Dades demogràfiques II)

  • Voleu dir que han agafat els trastoa i s’han anat a okupar un pis sense pagar un ral, oi? Perquè la mitjana és d’un 60% entre 16-29 que no es pot emancipar perquè no troba feina i no veig jo El Vendrell molt espavilat en aquest tema.

    Respondre

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>