Cloenda dels tallers de participació de l’Observatori per la Convivència i el Civisme

La iniciativa pretenia comptar amb les aportacions dels diferents agents socials i econòmics del municipi a l’hora de definir les estratègies de futur

Després de la presentació de la primera onada de dades recollides per l’Observatori, la regidoria de Convivència i Civisme de l’Ajuntament del Vendrell va posar en marxa uns tallers de participació ciutadana. La iniciativa pretenia comptar amb les aportacions dels diferents agents socials per tal de definir les línies de treball que cal seguir per aconseguir millorar el municipi. Segons el regidor de Convivència i Civisme, Jaume Domingo, amb aquest objectiu es va crear l’Observatori, com “una eina destinada a l’anàlisi de dades i percepcions socials així com a promoure el debat i la creació d’idees per tal d’encarar els reptes de futur”.

Davant les crítiques rebudes per part d’algunes formacions polítiques que el titllaven d’iniciativa electoralista, Domingo assegurava que l’únic que es pretenia era “facilitar la informació, amb total transparència, per tal que cadascú, atenent a les seves conviccions i pensaments, pugui dir la seva sempre amb l’objectiu de fer un Vendrell millor”. 

El passat 26 de novembre es va realitzar el primer taller participatiu que anava adreçat a les formacions polítiques que es van presentar a les darreres eleccions municipals. El segon taller va comptar amb la participació d’agents econòmics i socials del municipi i el darrer amb les entitats que formen part del Consell per a la Convivència i el Civisme. El regidor, Jaume Domingo, ha qualificat els tallers de molt profitosos i assegura que “només amb la participació de tots aconseguirem assolir els reptes de futur que ens plantegem”. La intenció ara, segons Domingo, és “establir unes conclusions elaborades amb el suport de la societat civil i definir conjuntament els grans reptes de futur”.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>