Es posa en marxa una campanya per a promoure el comportament cívic dels propietaris de gossos

La intenció és recordar als amos dels animals les seves obligacions i les possibles sancions en cas de no complir-les

gossos-retocada

Sota el nom “Ell no pensa… i tu?” es posa en marxa una nova campanya municipal destinada als propietaris de gossos de la població. La iniciativa consisteix en el repartiment de bosses per a la recollida d’excrements que els amos dels animals degudament censats, poden obtenir adreçant-se a l’Ajuntament. Aquests reben a més, un fulletó en el que es recorda el que dicta l’Ordenança del Civisme i Convivència pel que fa a la presència de gossos a la via pública i les sancions que la infracció d’aquesta pot comportar. Aquestes es poden tipificar com a lleus, greus o molt greus, amb sancions de 750, 1.500 i 3.000 euros respectivament.

 

Des de la regidoria de Convivència i Civisme es considera que els excrements a la via pública suposen una greu problemàtica i es demana la col·laboració ciutadana per tal que la gent conscienciada cridi l’atenció a aquells que no fan les coses de manera correcta.

 

Un dels principals aspectes sobre el que fa incidència la campanya és la prohibició existent d’abandonar les deposicions dels animals als espais públics. Aquestes han de ser obligatòriament recollides en bosses i dipositades als contenidors. En tot cas, “Ell no pensa… i tu?”, també apunta a d’altres comportaments prohibits com són permetre que els gossos beguin directament de les fonts; alimentar-los a la via pública; permetre’ls l’accés a instal·lacions i edificis públics o no netejar les miccions a les façanes dels edificis i del mobiliari urbà.

Aquí us podeu descarregar el díptic informatiu de la campanya: Ell no pensa… i tu?

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Continguts relacionats

Es posa en marxa el web fem-ho.net

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>