Anunciada la segona Festa infantil de multiesport i convivència

Les inscripcions ja es troben obertes per a una proposta que se celebrarà el proper 13 de juny

festaL’Associació Cultural Àrab del Vendrell i Baix Penedès conjuntament amb la Regidoria de Convivència i Civisme, el Patronat Municipal d’Esports i el Consell Esportiu del Baix Penedès promouen la que serà la segona Festa infantil multiesport i convivència que se celebrarà el proper 13 de juny. Les inscripcions ja es troben obertes i es poden formalitzar fins el proper dia 7 de juny a la pròpia associació cultural al Centre Cívic del Tancat —carrer Roquetes, 105—.

La jornada se celebrarà a la pista del Cruyff Court El Vendrell i s’espera que compti amb una important participació ja que en la seva primera edició la proposta va comptar amb uns 300 infants. Al llarg de la festa es duran a terme diferents activitats esportives i lúdiques destinades a potenciar un dels principals aspectes que trobem en l’esport en edat infantil com és la integració i la transmissió de valors.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>