Accés a les conclusions del projecte vendrellenc de prevenció comunitària

La proposta, inscrita al programa europeu “Prevention of and Fight against Crime”, es va presentar a finals del 2014 a Bolonya

europaEntre els documents que ha incorporat recentment aquest portal els seus usuaris poden consultar les conclusions del projecte de prevenció comunitària dut a terme al vendrell en el marc de del programa Europeu “Prevention of and Fight against Crime”. El document exposa en primer lloc quin ha estat el procés dut a terme per a establir una metodologia de treball per a actuar com a mentors amb joves en risc de desenvolupar comportaments incívics o delictius. De la mateixa manera es subratllen quins són els principals factors de risc en àmbits com el familiar, el comunitari, l’escolar i els factors de risc individual.

El document es tanca amb tota una sèrie de conclusions sobre l’aplicació d’aquest model Vendrell.

La informació es pot consultar a l’apartat “Documents

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>