250 joves esportistes a la cloenda de les Escoles Esportives del Vendrell

La participació de tot l'any a les Escoles Esportives és de més de 500 nens i nenes del municipi

01Aquest passat dissabte 30 de maig tenia lloc la jornada de cloenda de les Escoles Esportives del Vendrell, el programa promogut pel Patronat Municipal d’Esports amb el suport del Consell Esportiu del Baix Penedès. La jornada va comptar amb una important participació amb la presència de 250 infants de les escoles del municipi en els diferents espais en els que tenia lloc la cloenda com van ser el Pavelló Municipal d’Esports, la Pista Municipal d’Atletisme, l’escola Andreu Nin o el Camp de Futbol Municipal. En ells cadascuna de les entitats participants va donar a conèixer a la resta les pràctiques esportives que han treballat al llarg de l‘any. Els nens i nenes van poder practicar així en rotacions de 12 minuts diferents esports com són bàsquet, handbol, futbol sala, atletisme, futbol 7, escalada o tennis entre d’altres. Enguany, com a novetat respecte a edicions anteriors, se sumava també el pàdel.Al llarg del curs són més de 500 els infants del Vendrell que prenen part de les Escoles Esportives.

Simultàniament a la cloenda de les Escoles Esportives es va celebrar la Fira d’Entitats Esportives a l’aparcament de la zona escolar. Allà les diferents entitats esportives de la ciutat tenien la possibilitat de donar-se a conèixer des dels diferents estands instal·lats.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Condicions d'ús dels comentaris

 

Des de somvendrell.cat agraïm el teu interès per participar d’aquest web mitjançant els teus comentaris. Un aspecte fonamental d’aquest portal és compartir opinions i disposar d’un espai on tothom pugui dir la seva lliurement.
L’equip de somvendrell.cat es reserva el dret de no publicar, eliminar i/o modificar els comentaris que continguin llenguatge inapropiat, spam o d’altres conductes no apropiades en una comunitat.

Els comentaris han de cenyir-se a les propostes temàtiques de cada publicació i no es permeten aquells que resultin ofensius, insultants, d’escassa educació o consideració amb la resta dels usuaris, atacs personals, els que no tinguin relació amb el tema, publicitat, spam i, en definitiva, tots els que no contribueixin a fer d’aquest web el que pretén: un espai d’opinió, reflexió, comunicació i debat lliure.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>